"Grounded Factory donerar all vinst från försäljningen av vår populäraste yogamatta för att bekämpa bränderna i Australien.

Skogsbränderna i Australien räknas som en av vår tids värsta bränder med förödande konsekvenser för människor och djur. Vi kommer därför donera alla intäkter från försäljningen av vår populäraste yogamatta Marble Black till CFS fOUNDATION  (cfsfoundation.org.au/donate), för att fler frivilliga brandmän ska kunna ta sig ut och bekämpa bränderna.

Tre snabba med Iman Malmberg, grundare och kreativ chef, Grounded Factory.

Det är hjärtskärande och med stor sorg som vi har följt bränderna i Australien och vill därför använda våra kanaler och vårt varumärke för att kunna bidra till ett slut på bränderna så snart som möjligt. Att miljöfrågan och hållbarhet har stått oss varmt om hjärtat och kommunicerat med våra kunder har lett till att vi har ett community av människor som stöttar, handlar och supportrar oss samt hållbar handel. Klimathotet är inte längre något vi kan ignorera. Vi är glada över att hållbarhetsvågen även sköljt över Sverige på senaste tid men vi måste vara ännu mer konsekventa med hur vi shoppar, reser, lever, agerar och bli bättre på att titta inåt och fråga oss om vi verkligen lever som vi lär eller endast väljer att racka ner på de som inte gör det.

Vi vill därför engagera våra kunder och följare till att dela och hjälpa oss med insamling av medel för att kunna stötta frivilliga Australienska brandmän som ger sig ut och riskerar sina liv för att släcka bränderna.

Vi har valt att donera all vinst oavkortat från vår bästsäljande yogamatta Marble Black som ett sätt att stötta insamlingen och uppmärksamma bränderna.

Grounded Factory är ett svenskt yogavarumärke med fokus på hållbart tillverkade samt ekovänliga produkter. Sedan lanseringen 2016 har de kommunicerat vikten av att vi handlar hållbart och vill med sina produkter visa att hållbart yogamode både är designmässigt rätt och att kombinationen av hög kvalité och funktionalitet är fullt möjligt. Varumärket har är många yogautövares favoritmärke i Sverige och runt om i Europa. Grounded Factory grundades tillsammans med Anja Forsnor (influencer, ELLE), och senaste tillskottet i företaget Michaela Forni (influencer och bloggveteran).

2 comments

  • ZaXTzhMbC

    wsgnMevfDKJycUaq
  • lSWTyFqkdrevKoL

    MgLfadnHr

Leave a comment

Name .
.
Message .